پسته قزوین امروز یک محصول گرانبها است که ارزش آن با طلای زرد و سیاه قابل مقایسه است.
این ماده جامدی نیست که زنان و سرمایه گذاران برای آن رقابت کنند و همچنین مایعی نیست که جهان برای تقویت منابع انرژی بر سر آن مبارزه می کند. میوه «پسته آنتابی» است.
طلای سبز ترکیه یک محصول گرانبها است که ارزش آن با طلای زرد و سیاه قابل مقایسه است. این ماده جامد نیست که زنان و سرمایه گذاران برای آن رقابت کنند و همچنین مایعی نیست که جهان برای افزایش منابع انرژی بر سر آن مبارزه می کند. در اکثر غذاهای معروف ترکیه استفاده می شود.
و پسته آنتابیان که نام آن به ایالت غازیانتپ در جنوب ترکیه برمی گردد، یکی از بهترین انواع پسته در جهان است. ترکیه در بین کشورهایی که بیشترین پسته را تولید می کنند پس از ایالات متحده آمریکا و ایران رتبه سوم را به خود اختصاص داده است.
در حالی که ایالت اورفا در جنوب شرقی ترکیه در بین کشورهای ترکیه که بیشترین پسته را تولید می کنند رتبه اول و ایالت غازیانتپ در رتبه دوم قرار دارد. و ایالت سیرت در رتبه سوم.
و با توجه به ارزش اقتصادی بالای پسته غازیانتپ، ترکها به درختان پسته، به ویژه آنهایی که در ایالتهای جنوب شرقی آناتولی زندگی می کنند، اهمیت زیادی قائل هستند، پسته برای او هدیه است تا منبع امرار معاش باشد. برای او وقتی بزرگ شد.
در صورت فراهم بودن شرایط کشت مناسب، درخت پسته را می توان در بسیاری از مناطق جهان کشت کرد، اما خانه اصلی آن خاورمیانه، به ویژه ترکیه، سوریه، ایران و عراق است.
در برخی منابع تاریخی تاریخ مصرف و خوردن پسته به 6750 سال قبل از میلاد مسیح برمیگردد که در سفرههای پادشاهان تمدنهای باستانی وجود داشته است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.